Afhankelijk van uw locatie (gemeente) zal de levering door ons eigen transportdienst of via GLS verzorgd worden. Voor de levering nemen we tijdig contact met u op om een afspraak te maken voor een leverdatum.  

 

We leveren de bestelling tot aan uw deur en bieden diverse mogelijkheden aan. Mocht u eventuele montage of aflevering op verdieping willen, dan kunt u dit aangegeven tijdens ons contactmoment. Het kan zijn dat wij hiervoor extra kosten in rekening brengen. 

 

U kunt tot maximaal 91 dagen vanaf levering, aanspraak maken op onze omruilgarantie, u dient wel minimaal 30 dagen te wachten en uit te proberen. Uw lichaam heeft namelijk de tijd nodig om te “wennen” aan het nieuwe slaapsysteem. 

 

Deze omruilgarantie geldt op bijna de gehele collectie van Matrasoutlet.be, met uitzondering van showroommodellen, topmatrassen, kussens en dekbedden. De omruilgarantie is niet van toepassing op topmatrassen, kussens en dekbedden. 

 

Als het om te ruilen artikel beschadigd/bevuild/kapot is vervalt deze garantie, tenzij wij u de mogelijkheid bieden om een vergoeding te betalen voor de geleden schade. Zo kunnen wij het artikel eventueel alsnog herstellen/repareren/reinigen. 

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Or Reset password