We brengen meer tijd door op bed dan op ieder ander meubelstuk. Een goede nachtrust heeft een verfrissende en verkwikkend effect. Maar hoe kies je de juiste matras? Wij helpen je graag verder met onze matrassen die je de meest comfortabele oplossing geven.  

 

Het belangrijkste om te overwegen is je eigen comfortniveau. Wat je in een matras moet zoeken, komt neer op diverse factoren, zoals de grootte, de hardheid en het soort materiaal dat in de matras is gebruikt. Als je jezelf beperkt voelt door een smal bed, dan heb je een ruimer tweepersoonsbed nodig. Je hebt voldoende stevigheid nodig om je ruggengraat en andere delen van je lichaam goed te ondersteunen. Maar een te stevige matras kan oncomfortabele drukpunten veroorzaken en voorkomen dat je ruggengraat zijn natuurlijke curve behoudt terwijl je slaapt.  

 

Het soort materiaal waaruit je kunt kiezen is bijvooreeld schuim of binnenvering. Er bestaat geen "perfecte" matras, omdat ieders voorkeur anders kan zijn, maar over het algemeen hebben zijslapers een zachtere matras nodig, buikslapers een stevige en rugslapers een matras die daar ergens tussenin ligt. 

 

De prijzen van matrassen kunnen erg variëren, dus kies er één die valt binnen jouw persoonlijk budget. Matras Outlet heeft voor ieder budget wel een matras. Neem vooral de tijd om een juiste beslissing te kunnen nemen. Na bestellen worden onze matrassen binnen enkele dagen gratis bij je afgeleverd en je krijgt een omruil-garantie indien de matras je niet bevalt.   

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Or Reset password