Wat is de levertijd van mijn bestelling? 

Onze winkels hebben een eigen voorraad en hebben een levertijd van 2 tot 3 dagen. 

 

Hoeveel jaar garantie heb ik op mijn aankoop en wat zijn de bezorgkosten?  

Wij bieden 5 jaar volledige garantie tenzij anders is aangegeven. De levering is geheel gratis in België en Nederland.  

 

Kan ik na aflevering betalen?  

Ja, dit is mogelijk. U kunt tot 30 dagen na levering betalen met Klarna.  

 

Is er ook sprake van bedenktijd?  

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heeft u nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen.  

 

Geldigheid van de omruilgarantie? 

Deze omruilgarantie geldt op bijna de gehele collectie van Matrasoutlet.be, met uitzondering van showroommodellen, topmatrassen, kussens en dekbedden. De omruilgarantie is niet van toepassing op topmatrassen, kussens en dekbedden.

 

Als het om te ruilen artikel beschadigd/bevuild/kapot is vervalt deze garantie, tenzij wij u de mogelijkheid bieden om een vergoeding te betalen voor de geleden schade. Zo kunnen wij het artikel eventueel alsnog herstellen/repareren/reinigen. 

 

Zijn er extra kosten verbonden wanneer men de aangekochte matras wil omruilen?  

Wanneer u gebruik wilt maken van de omruilgarantie en kiest voor een product met hogere waarde, dan zullen wij hiervoor extra kosten in rekening brengen, omdat dit valt onder een upgrade. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld een upgrade van een bonellvering matras naar een pocketvering matras. 

 

Wanneer u een complete boxspringset heeft aangeschaft, zal indien nodig de complete boxspringset worden terug genomen, tenzij het ligcomfort verbeterd kan worden door middel van vervanging van matrassen/kernen of andere onderdelen. 

 

Indien dit niet nodig is voor de bevordering van het slaapcomfort, kan Matrasoutlet.be ervoor kiezen om alleen een onderdeel van het slaapsysteem te vervangen. Bijvoorbeeld alleen de matrassen als u bodems en matrassen heeft aangeschaft. 

 

Krijg ik geld terug wanneer ik mijn matras wil omruilen?  

Matrasoutlet.be geeft geen geld terug. Wij zullen samen met u op zoek gaan naar een slaapsysteem dat wel geschikt voor u is. De omruilgarantie is niet overdraagbaar op derden. wij staan niet garant voor het slaapadvies van een ander. 

 

Wat als de matras is aangekocht met korting of actie?  

Als een artikel met een bepaalde korting/actie is gekocht, heeft u in beginsel geen recht op korting op het nieuwe artikel.  

 

Wat als u klachten hebt? 

We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar [email protected]. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. 

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Or Reset password